Personal

Västerviksortens ryttarförening har anställd personal som sköter den dagliga verksamheten såsom skötsel av hästarna, anläggningen samt ridlektionerna. Alla övriga sysslor är beroende av ideellt arbete.

Ridskoleverksamheten i Sverige är unik, det finns inget annat land i världen som kan erbjuda den tillgängligheten till förenings- och hästverksamhet. Detta beror till stor del till av våra kommuners och statens välvilliga inställning till ridsporten, men också en stor del till ideellt engagemang och ledarskap. På Västervikortens ryttarförening har vi stor nytta av våra fantastiska medlemmar som engagerar sig! Du vet väl att du också har vissa förmåner om du engagerar dig? Exempelvis ridlektioner eller anläggningsavgift!

Vi som arbetar på Västervikortens ryttarförening:

Johanna Törnkvist – verksamhetschef

Diplomerad Svensk Ridlärare Level III.

johannat20@hotmail.com

 

Sara Carlsson – ridlärare

Diplomerad Svensk Ridlärare Level III.

 

Maria ”Ina” Arnryd – ridlärare

Diplomerad Svensk Ridlärare Level II.

 

Michaela ”Mickan” Öberg – ridlärare

Diplomerad Svensk Ridlärare Level II.

 

Johanna Berg – ridlärare och stallpersonal

Svensk Ridlärare Level II.

 

Rebecka Krafft – ridlärare och stallpersonal

Svensk Ridlärare Level I.

 

Mats Johansson – stallpersonal med anläggnings- och maskinparksansvar

 

Mikael Lunderot – fastighetsskötare

 

Gunilla Ekström – kanslist

 

Vad kan du hjälpa till med?

För att hjälpa till behöver man inte vara hästkunnig! Mycket av arbetet innefattar andra uppgifter exempelvis stå i kafeterian, matlagning, städning eller målning. Vår hoppkommitté och dressyrkommitté planerar och arrangerar tävlingar. De behöver all hjälp de kan få under en tävlingsdag. Som funktionär kan du hjälpa till att bygga och ta bort hinder eller staket, släppa in och ut tävlingsekipage, vara parkeringsvärd med mera. Men är du duktig på annat så som reklam, sponsring, byggnation eller liknande du kan tänka dig hjälpa till med? Hör av dig! Tips, idéer och hjälp är alltid välkommet. Du vet väl också att föreningen erbjuder anläggningsavgift, 10-kort på ridlektioner samt 50% av startavgiften på hemmatävlingar tillbaka till medlemmar som hjälper till ett visst antal timmar?
Mejla gärna ditt namn, telefonnummer och vad du skulle vilja hjälpa till med!