Candy Man

Candy som han kallas kom till oss 2017. Vi lånar in honom från hans ägare Annika Henriksson. Candy är en stor, snäll och trevlig häst som gillar att arbeta. Han har en härlig gång med stora steg och vill alltid göra sitt bästa. Även om han inte alltid förstår vad han ska göra så försöker han alltid med glädje lista ut vad som förväntas av honom. Han har utvecklats mycket under tiden hos oss och blivit starkare i kroppen vilket gör att han orkar mycket mer. I hoppningen är han lite mer oerfaren men han tycker det är väldigt roligt och försöker även här alltid göra sitt bästa så länge han förstår vad han ska göra.

Candy älskar att rida ut i skogen och är mest van vid det sedan innan han kom till oss. I ridhuset kan han ibland se spöken och blir lite rädd för saker som han tycker helt plötsligt ser annorlunda ut. I stallet är han supersnäll och gillar att bli borstad och ompysslad. Han kan vara lite svår att tränsa då han vet att han är stor och gärna tar upp huvudet ganska högt.
I hagen gillar han att vara med sin kompis Berta men har nu kommit in i flocken bättre och då gillar han att leka med de andra valackerna.

 

Född: 2008

Uppfödare: Annika Henriksson

Färg: Fux

  • e. A Dandy Man
  • u. Nathalie
  • ue. Napoleon
  • Ras Svenskt Varmblod