Irish Coffe

Iris som hon kallas kom till oss 2013. Hon är en pigg och glad häst som gillar att arbeta. Hon är riktigt rolig att rida dressyr på då hon kan mycket och flyttar lätt undan för skänkeln. Iris har lite jobbigare med att galoppera men hjälper man henne bara att hålla ihop galoppen jobbar hon på riktigt fint även där. Anledningen till att hon tycker galopp är lite jobbigare är för att hon har en mamma som är travare. I hoppningen är Iris jätteduktig. Hon älskar att hoppa och gör det med bra teknik. När hon ska hoppa är galoppen mycket lättare att rida.
Iris är även med och jobbar på en del lektioner för personer med funktionsnedsättning. Hon är jätteduktig och verkar tycka det är roligt, speciellt eftersom hon oftast får godis efteråt.

I stallet är Iris snäll men kan ibland testa den som kommer in genom att försöka vara lite sur. Men visar man henne att man inte är rädd för henne och hanterar henne lugnt och fint så är hon jättesnäll.
Iris har när hon var yngre och innan hon kom till oss tävlat en del hoppning. Hos oss har hon tävlat Lätt C hoppning med ridskoleelever

 

Född: 11/5-2002

Uppfödare: Hagen Medical AB

Färg: Brun

  • e. Cappucino
  • u. My Maggie
  • ue. My Nevele
  • Ras Svenskt varmblod