Marabella

Marabella kom till oss 2016. Hon ägs av Ackordhäststiftelsen och vi hyr henne. Innan hon kom till oss så har hon jobbat på Linköpings ridskola. Marabella är en välutbildad häst som kan upplevas lite bekväm. Får man henne bara glad och framåt gör hon det mesta man ber henne om. Hon flyttar lätt för skänkeln, kan gå i förvänd galopp samt byter galopp korrekt för hjälpen. Hon är mjuk och smidig i kroppen och är en häst som är lätt i handen.

Marabella älskar att hoppa och blir då pigg och glad. Hon hoppar alla typer av hinder utan att vara tittig. Hon har lite speciell teknik och hoppar med lite högt huvud och frambenen framför sig. Men hon tar sig lätt och smidigt över hindren. Hon har inga problem med att hoppa högre hinder utan tycker det är roligt.
I stallet är Marabella en snäll och lugn häst. Hon kan bli lite sur när man ska sadla henne men är man bara lugn och försiktig så går det bra.

Marabella har tävlat Lätt C hoppning innan hon kom till oss. Här har hon tävlat klubbtävlingar upp till 100cm hoppning samt Lätt B dressyr.

 

Född: 24/3-2005

Uppfödare: Gert Hermansson

Färg: Mörkbrun

  • e. Maraton
  • u. Sibylla
  • ue. Ganesco
  • Ras svenskt varmblod