Västerviksortens Ryttarförening
Phone : 0490-170 80 Email: kontoret@vasterviksrf.se Bli Medlem

REGLER FÖR ANVÄNDNING AV FIBERBANA

VORF

  • Banan skall användas vid alla officiella tävlingar utomhus.
  • Banan är öppen för att användas vid Pay & Jump samt Pay & Ride.
  • Banan kan användas vid träningar med anlitade gästtränare och instruktörer.
  • Banan kan även användas vid ridskolans specialgrupper.

Vid all användning av banan så tillkommer inga andra avgifter än de vi tidigare tagit ut vid denna typ av aktiviteter.

Övrigt nyttjande samt hyra av banan

Banan kan hyras av tränaren som ej är anlitad träning av föreningen. Detta sker då till en kostnad av 500 Kr för 4 timmar.Vill man hyra banan längre än 4 timmar så kostar det 750 Kr och då kan banan användas upp till 8 timmar. Det tillkommer vid hyra av banan ett tillägg om 100 Kr per deltagande ekipage.

På Tisdagar och Torsdagar mellan 16:00-19:00 kommer banan att vara öppen för allmän ridning mot en kostnad av 50 Kr för medlemmar i föreningen. Är man inte medlem kostar det 100 Kr. Vid dessa tillfällenkommer det att finnas funktionär på plats. Avgiften skall vara betald i förväg via SWISH 123 609 4866 eller till bankgiro 5680-2432. OBS! betala det via Bg så måste det vara i god tid så kontoret hinner notera detta före nyttjandet av banan (en bankdag innan). Det är viktigt att du anger ryttarnamn och datum på SWISH och Bg-betalningarna. Det kommer att tas fram tio-kort som skall visas upp för funktionären vid nyttjandet av banan.

Vid all användning är det väldigt viktigt att all gödsel plockas upp omedelbart, har ni ingen medhjälpare kliv då av hästen och plocka upp gödseln omgående. Fuskas det med detta måste vi fatta andra beslut som blir dyrare för alla och det vore tråkigt.

VILL DU BLI MEDLEM?

I medlemsavgiften ingår tidningen Häst & Ryttare samt att du är försäkrad när du deltar i aktiviteter på anläggningen. Du får även möjlighet att delta i föreningens månadshoppningar, träningsdressyrer, resor mm. Avgifterna för 2019 är 250kr för junior samt pensionär, 425kr för senior. Medlemsavgiften gäller för ett kalenderår. Använd kontaktformuläret i menyn eller tryck på ”Bli Medlem Nu” om du har fler frågor och funderingar. Vi tar även emot dina frågor på Facebook. För att bli medlem betalar du via Bankgirot eller Swish. Glöm inte att ange ditt personnummer vid inbetalning. OBS! Licensryttare är skyldiga att betala medlemsavgift!

Bankgiro: 5680-2432

Swishnummer: 123 609 4866

VANLIGT STÄLLDA FRÅGOR

VORF

På Västervikortens Ryttarförening finns det gått om parkeringsplatser, både för bilar, trailer och släp. Vänligen se anläggningsritningarna under fliken ”om oss”.

Ridlektioner bokar du enklast genom att använda kontaktformuläret i menyn uppe till höger ”KONTAKTA OSS”. Det går även bra att ringa kontoret, 0490-17080, eller maila oss på vorf.kontoret@gmail.com.

Stallhyrorna är olika beroende på vilket stall man står uppstallad i. Lektionsstall med fullservice: grundhyra 2705kr, foder och strö tillkommer. Medlemsstall: grundhyra 2000kr, foder, strö samt eventuella extra tjänster tillkommer. Kontakta oss för vidare information samt mer exakta prisuppgifter.

Vid all användning av banan så tillkommer inga andra avgifter än de vi tidigare tagit ut vid denna typ av aktiviteter.

För mer information om banorna och anläggningen vänligen klicka här.

Vi har ponnyridning för barn på söndagar med start kl. 15. Vill ditt barn rida så ringer/smsar du Jessica på telefonnummer: 072-0277924 för att boka tid.

Det kostar 40 kr och de får rida i ca 20 minuter.

Välkomna!

Det finns massor av olika uppgifter vid en tävling, det behövs personal på banan, vid framhoppningen, ringmasters samt olika uppgifter i sekretariat och domartorn (domarsekreterare, protokollräknare). Dessutom behövs det personal vid funktionärsserveringen, entrén (ev inträde), vid parkeringen, uppstallningen och det behövs nattvakter, samt sjukvårdskunniga. Använd kontaktformuläret under fliken ”Funktionärsanmälan” i menyn.