/ by /   Uncategorized / 0 comments

Städdag på Målserum den 5 april INSTÄLLT

INSTÄLLT, nytt datum kommer!

 

Söndagen den 5 april ses vi för en gemensam städdag på föreningens anläggning, för att få den i bästa skick inför säsongen 2020! Här kan alla medlemmar (och föräldrar/kompisar osv) bidra med något – ung som gammal, stark som svag! Exempel på uppgifter är att plocka skräp, städa, putsa, snickra, måla eller så kanske du är jättebra på att fixa fika? Ett bra tillfälle också för dig som är ny medlem, eller varit medlem en längre tid att få träffa andra medlemmar.

För dig som är uppstallad på anläggningen är städdagen obligatorisk. Om du inte kan det aktuella datumet så kan du höra av dig till Moa (vorf.moa@gmail.com) och få en uppgift du kan göra före eller efter städdagen. Annars debiteras uppstallade en avgift om 200 kronor.

 

Vi ses så snart föreningens extra allmänna möte är avslutat – det startar klockan 10:00.

Föranmälan krävs ej men skriv gärna en kommentar under det inlägg om detta som finns på föreningens Facebooksida – så att vi kan beräkna fika. Ni som är uppstallade men inte kommer ska anmäla detta! Vid frågor eller funderingar är ni också välkomna att kontakta Moa, (vorf.moa@gmail.com). Hoppas att vi ses!

SHARE THIS